info@lmbdenotter.nl
0418-642358

Email: info@lmbdenotter.nl
Tel.: 0418-642358

SAFETY FIRST!Landbouwvoertuigen

SAFETY FIRST!Landbouwvoertuigen

SAFETY FIRST!Landbouwvoertuigen worden steeds groter in het verkeer. Om de veiligheid in het verkeer te vergroten kunnen tractoren voorzien worden van een Tractor Bumper. Deze bumper zorgt er voor dat de zichtbaarheid op straat aanzienlijk verbeterd wordt. Daarnaast schermt deze bumper de voorwielen van de tractor af waardoor ernstige gevolgen bij aanrijdingen verminderd kunnen worden.Deze bumpers zijn leverbaar in elke gewenste kleur met het bedrijfslogo op de voorkant. Eventueel in combinatie met een frontgewicht van 600 tot 1950 kg gereedschapskist en LED verlichting maakt het dat de bumper ook nog handig is.Ook interesse in een bumper? Neem gerust eens contact met ons op!P.S. Voor loonwerkers geldt er nog steeds een actie dat er voor de eerste 500 bumpers subsidie wordt gegeven door de CUMELA kijk eens op hun website voor de voorwaarden.