info@lmbdenotter.nl
0418-642358

Email: info@lmbdenotter.nl
Tel.: 0418-642358

Magazijn- baliemedewerker Tractoren

Magazijn- baliemedewerker Tractoren

Magazijn- baliemedewerker Tractoren landbouwwerktuigenWegens toenemende opdrachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker fulltime.Aard van de functie Verantwoordelijk voor onderdelenvoorziening voor onze werkplaats. Advies en verkoop van onderdelen direct aan klanten zowel telefonisch als via onze balie. OnderdelenadministatieFunctie-eisen Technische vooropleiding Affiniteit met het vakgebied In bezit van rijbewijs B rijbewijs BE is een pr Servicegericht en communicatief vaardig Grote mate van zelfstandigheid Geen negen tot vijf-mentaliteit en Een teamspeler.Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met dhr. W. den Otter 0418-642358Sollicitatiebrieven met CV kunnen gezonden worden aan LMB Den Otter B.V. t.a.v. dhr. W. den Otter Viaductweg 2 5314 LK Bruchem of per e-mail aan adminlmbdenotter.nl Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.