info@lmbdenotter.nl
0418-642358

Email: info@lmbdenotter.nl
Tel.: 0418-642358

Het Coronavirus houdt ons allemaal

Het Coronavirus houdt ons allemaal

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig. Via deze weg willen we u laten weten dat ons bedrijf gewoon open is. Zowel de verkoop werkplaats als het onderdelenmagazijn draaien gewoon door. En schroom dan ook niet om een afspraak te maken of ons bedrijf te bezoeken.Wel zijn we genoodzaakt enkele preventieve maatregelen te nemen. Dit om onze dienstverlening en continuteit te waarborgen zoals u van ons bent gewend- We gaan er van uit dat u ons bedrijf niet bezoekt als u twijfelt aan uw eigen gezond.- We verzoeken u vriendelijk zich te melden aan de balie en de werkplaats niet te betreden dit in verband met de gezondheid van u en onze medewerkers. – Onze monteurs en vertegenwoordigers zullen uw bedrijf niet onaangekondigd bezoeken.- Bij een bezoek staan hygine en veiligheid voorop.We vertrouwen erop dat u bovenstaande zaken respecteert. En we zullen er voor zorgen dat u allen op een passende manier geholpen wordt. Bedankt voor uw begrip!