LMB DEN OTTER BV, BETROKKEN EN ERVAREN !

LMB Den Otter BV is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie, dankzij hun kennis van zaken en een nuchtere en professionele houding bieden zij uitstekend advies en service. Zo bestond het familiebedrijf in maart 2011 dan ook alweer 10 jaar!

De drie gebroeders Den Otter zijn vanaf jonge leeftijd al bekend met alles wat gerelateerd is aan het boerenland. Deze voorliefde voor de natuur, de landbouw en veeteelt leidde bij hen tot activiteiten op het gebied van landbouw machinery. In de loop der jaren hebben zij hun kennis en expertise ontwikkeld, wat momenteel weer overgedragen wordt op een volgende generatie.

Voor wat betreft aanbod in landbouwmachines biedt LMB Den Otter BV altijd een volledig en up-to-date assortiment. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat zij officieel dealer zijn van John Deere. Daarnaast heeft de overgang naar het nieuwe pand in maart 2011 ertoe geleid dat zowel de showroom als werkplaats zijn uitgebreid. Zodoende komt het assortiment nu nog beter tot zijn recht en kunnen reparaties nu nog sneller verholpen worden.

Top