info@lmbdenotter.nl
0418-642358

Email: info@lmbdenotter.nl
Tel.: 0418-642358

VacaturealertWegens toenemende

VacaturealertWegens toenemende

VacaturealertWegens toenemende opdrachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker verkoop binnendienst fulltime.Aard van de functie Verkoop en advies tuin- en parkmachines en divers ander klein materieel Advies en verkoop van onderdelen direct aan klanten zowel telefonisch als via onze balie Verantwoordelijk voor onderdelenvoorziening t.b.v. onze werkplaats. OnderdelenadministatieFunctie-eisen Technische vooropleiding Affiniteit met het vakgebied In bezit van rijbewijs B rijbewijs BE is een pr Servicegericht en communicatief vaardig Grote mate van zelfstandigheid Geen negen tot vijf-mentaliteit en Een teamspeler.Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met dhr. W. den Otter 0418-642358Sollicitatiebrieven met CV kunnen gezonden worden aan LMB Den Otter B.V. t.a.v. dhr. W. den Otter Viaductweg 2 5314 LK Bruchem of per e-mail aan adminlmbdenotter.nl Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Kenteken voor uw tractor?

Een kentekenplaat voor uw landbouwvoertuig?

Bestel hem nu via www.lmbdenotter.nl !