Track & Trace

In samenwerking met Regent Mobile Security B.V. heeft LMB Den Otter in Bruchem voor beveiliging en diefstal van uw zelfrijdende landbouwvoertuigen en bouwmachines een Track & Trace Systeem opgezet voor het monitoren, beveiligen en opsporen van uw zelfrijdende voertuigen en machines.

Waar het begon met het beveiligen van machines in de bouw- en landbouwsector, kent Regent nu een uitgebreid dealernetwerk binnen de Benelux en ver daarbuiten. Dit dealernetwerk heeft uitgebreide kennis van zaken, als het gaat om de grote verscheidenheid van machines en producten in de bouw- en landbouwsector die Regent heeft weten te combineren met haar kennis van volg, meet- en regelsystemen. Het resultaat; unieke systemen voor het beveiligen, monitoren en servicen van uw voertuigen, machines en apparaten.

In samenwerking met de gecertificeerde PAC meldkamer ‘Alarm Meldnet’ biedt Regent verschillende Secure Service licenties aan voor het opvolgen van service- en diefstalmeldingen van uw voertuigen en machines. Voor opsporing van gestolen machines en voertuigen buiten de Benelux, maakt Regent gebruik van de diensten van het internationaal recherchebureau Fidron.

Mocht u naar aanleiding van onze Track & Trace service nog vragen hebben, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen, wij staan u immers graag te woord.

Klanten welke reeds voorzien zijn van een ingebouwd beveiligingsysteem kunnen inloggen via onderstaande knop.

Login Track & Track

Top