VA-keur

Sinds kort is LMB Den Otter BV in Bruchem een officieel gecertificeerd VA-Keur bedrijf. U kunt bij ons terecht voor het periodiek keuren van al uw werkplaats apparatuur zoals klein elektrisch of motor aangedreven handgereedschap, maar ook voor de veiligheidsinspectie ofwel veiligheidskeuring  van uw grotere werkplaats gereedschap, aanhangwagens, las en snijapparatuur, landbouwmachines, grondverzetmachines, tuin en parkmachines, industrie en intern transport. Hierdoor bent u bij LMB Den Otter BV in Bruchem verzekerd van een VCA en CUVM certificering en dus een veilige werkomgeving !

Kortom, voor inspectie en keuring  van al uw gereedschap en machines kunt u een afspraak maken met onze VA-Keur gecertificeerde keurmeester. Inspecties en keuringen worden uitsluitend volgens een uniforme checklist uitgevoerd, waarvan de keuringsresultaten worden opgeslagen in een digitaal keuringssysteem. Op uw verzoek kunnen wij u een keuringsrapport overhandigen. 

Het maakt niet uit of uw apparaten, gereedschappen, werktuigen of machines ingezet worden in de sector landbouw, groenvoorziening, intern transport of in de infra en cultuurtechnische sector, LMB Den Otter BV is uw keuringsbedrijf, voor zowel groot als klein, in de omgeving Bruchem.

Ligt uw bedrijf niet in onze regio, maar in de buurt of streek van boven Zaltbommel of in de omgeving beneden ’s-Hertogenbosch, onze werkplaats, tuin en park afdeling, verhuur afdeling en onderdelenmagazijn zijn ook op zaterdag voor u open, zie hiervoor onze openingstijden.

Indien mogelijk, kunt u ook bij ons terecht voor reparatie, onderhoud, service en onderdelen.

Indien u vragen heeft, staan onze medewerkers van afdeling VA-Keur in Bruchem ( Gelderland ) graag voor u klaar.

Top