info@lmbdenotter.nl
0418-642358

Email: info@lmbdenotter.nl
Tel.: 0418-642358

Nieuws

Een nieuwe BVL van Lengerich

Een nieuwe BVL van Lengerich kuilsnijder compleet met hefmast afgeleverd aan een melkveehouder uit de Bommelerwaard. Succes met de nieuwe aanwinst!


Een nieuwe Yanmar V80 shovel

Een nieuwe Yanmar V80 shovel afgeleverd aan een veehouderij in de Bommelerwaard. Tevens diverse aanbouwdelen pas gemaakt aan deze shovel waarna hij met onze BE combi netjes bij de klant thuis is afgeleverd. Veel succes met deze nieuwe aanwinst!


Vandaag afgeleverd bij een

Vandaag afgeleverd bij een geitenhouderij bedrijf in de betuwe een mooie schuitemaker Amigo 20S die voorzien is van messen zodat deze perfect de grasbalen uit elkaar snijd wat geen enkele andere blokkenwagen presteerd.Veel voerplezier met deze kwaliteits machine namens het Otter team.


Wederom een mooie aflevering!

Wederom een mooie aflevering! Ditmaal een Mustang AL306 shovel compleet met diverse aanbouwdelen. Deze machine zal ingezet worden op een manege in de regio! Veel succes!


Afgelopen week leverde we deze

Afgelopen week leverde we deze Keltec balensnijder af in het land van Heusden en Altena. De klant stuurde een mooi filmpje waarin de werking goed is te zien. Veel succes met dit handige hulpje!