info@lmbdenotter.nl
0418-642358

Email: info@lmbdenotter.nl
Tel.: 0418-642358

Nieuws

SAFETY FIRST!Landbouwvoertuigen

SAFETY FIRST!Landbouwvoertuigen worden steeds groter in het verkeer. Om de veiligheid in het verkeer te vergroten kunnen tractoren voorzien worden van een Tractor Bumper. Deze bumper zorgt er voor dat de zichtbaarheid op straat aanzienlijk verbeterd wordt. Daarnaast schermt deze bumper de voorwielen van de tractor af waardoor ernstige gevolgen bij aanrijdingen verminderd kunnen worden.Deze bumpers zijn leverbaar in elke gewenste kleur met het bedrijfslogo op de voorkant. Eventueel in combinatie met een frontgewicht van 600 tot 1950 kg gereedschapskist en LED verlichting maakt het dat de bumper ook nog handig is.Ook interesse in een bumper? Neem gerust eens contact met ons op!P.S. Voor loonwerkers geldt er nog steeds een actie dat er voor de eerste 500 bumpers subsidie wordt gegeven door de CUMELA kijk eens op hun website voor de voorwaarden.


Afgelopen week hebben we deze nieuwe

Afgelopen week hebben we deze nieuwe Yanmar SV 22 minigraver af mogen leveren. Wij wensen de klant veel succes met zijn nieuwe machine!


John deere ook vertegenwoordigd op

John deere ook vertegenwoordigd op de Technische Kontact Dagen te almere onze 6120M stond op de stand bij Ahlmann om hiermee hun pick-up 2 go systeem te demonstreren!mooidathetzokanahlmann tkd2018


Wederom een nieuwe Mammut kuilhapper

Wederom een nieuwe Mammut kuilhapper afgeleverd in de Betuwe. Ditmaal een SB195M met dichte bodem. Deze robuuste bakken kenmerken zich door soepel snijwerk in de kuil met een strakke kuilwand.


Onlangs ook enkele KUHN harken

Onlangs ook enkele KUHN harken afgeleverd zoals deze jong gebruikte GA8521 met hydraulische aandrijving. Ook een nieuwe GA4521 enkele hark afgeleverd. Beide klanten veel succes met de nieuwe aanwinsten!