info@lmbdenotter.nl
0418-642358

Email: info@lmbdenotter.nl
Tel.: 0418-642358

Nieuws

Vandaag wederom een nieuwe John

Vandaag wederom een nieuwe John Deere tractor afgeleverd. Deze keer een 5075E deze tractor zal voor allerhande klusjes op een camping worden ingezet. Wij wensen de klant veel succes met de nieuwe aanwinst!


Afgeleverd bij een klant in de

Afgeleverd bij een klant in de Betuwe die weer voor een Kuhn kwaliteits machine kiest.Dit keer voor een middenafleg dubbele hark met 3 D ophanging voor de beste bodem aanpassing samen met 4 wielig onderstel. Zoon Joep weet al wat voor kleur trekker papa moet kopen aan zijn keuze in de shop.Veel werkplezier met deze mooie machine namens het LMB den Otter team.


Ook deze nieuwe John Deere 5090M

Ook deze nieuwe John Deere 5090M tractor hebben we vanmiddag af mogen leveren aan een melkveehouder. Deze tractor zal voor alle voorkomende werkzaamheden worden ingezet. We danken de klant voor de aankoop en wensen hen veel succes met deze mooie trekker!


Het droge weer houd maar aan dus

Het droge weer houd maar aan dus deze week leverde weer vele mooie beregeningen en toebehoren af we danken onze klanten voor de gunning en wensen u allen veel succes met u aankoop !


Nieuwe Kuhn GA8121 hark afgeleverd.

Nieuwe Kuhn GA8121 hark afgeleverd. Deze hark met middenafleg en een werkbreedte van ruim 8 meter gaat aan de slag bij een veehouder in de Betuwe. Veel harkplezier gewenst!