info@lmbdenotter.nl
0418-642358

Email: info@lmbdenotter.nl
Tel.: 0418-642358

Nieuws

Kentekenplicht LandbouwmachinesPer

Kentekenplicht LandbouwmachinesPer 01-2021 geld er een kentekenplicht voor een groot deel van de landbouwvoertuigenVia onderstaande link kunt u zich aanmelden voor ondersteuning in het aanvragen van kentekens voor uw landbouw machines. httpswww.lmbdenotter.nlkentekenplaat


VacaturealertWegens toenemende

VacaturealertWegens toenemende opdrachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker verkoop binnendienst fulltime.Aard van de functie Verkoop en advies tuin- en parkmachines en divers ander klein materieel Advies en verkoop van onderdelen direct aan klanten zowel telefonisch als via onze balie Verantwoordelijk voor onderdelenvoorziening t.b.v. onze werkplaats. OnderdelenadministatieFunctie-eisen Technische vooropleiding Affiniteit met het vakgebied In bezit van rijbewijs B rijbewijs BE is een pr Servicegericht en communicatief vaardig Grote mate van zelfstandigheid Geen negen tot vijf-mentaliteit en Een teamspeler.Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met dhr. W. den Otter 0418-642358Sollicitatiebrieven met CV kunnen gezonden worden aan LMB Den Otter B.V. t.a.v. dhr. W. den Otter Viaductweg 2 5314 LK Bruchem of per e-mail aan adminlmbdenotter.nl Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Namens ons hele team wensen wij u

Namens ons hele team wensen wij u fijne feestdagen en een gezond 2021


Ook deze Sweep TV 800 veegmachine

Ook deze Sweep TV 800 veegmachine afgeleverd. Kenmerkend voor deze machine zijn de grote borstel van 80 cm machine is gegalvaniseerd en heeft ingebouwde hydromotoren. Wij wensen de klant veel werkplezier met deze oerdegelijke veegmachine!


Afgeleverd aan melkveehouder uit het

Afgeleverd aan melkveehouder uit het land van Altena deze Mammut SB220H kuilhapper. Ook deze klant was op zoek naar een machine om de kwaliteit van het ruwvoer beter op peil te kunnen houden. Veel succes met deze nieuwe machine!


Kenteken voor uw tractor?

Een kentekenplaat voor uw landbouwvoertuig?

Bestel hem nu via www.lmbdenotter.nl !