info@lmbdenotter.nl
0418-642358

Email: info@lmbdenotter.nl
Tel.: 0418-642358

Nieuws

Begin deze week hebben we een John

Begin deze week hebben we een John Deere 603R voorlader opgebouwd op een John Deere 6230. Compleet met een aantal aanbouwdelen een handige hulp een melkveebedrijf in het land van Altena. We wensen de klant veel succes met deze nieuwe aanwinst!


Deze John Deere 5100M trekker hebben

Deze John Deere 5100M trekker hebben we af mogen leveren aan een veehouder uit de Bommelerwaard. Veel succes met deze mooie aanwinst!


Aankomende woensdag en donderdag

Aankomende woensdag en donderdag zijn we aanwezig tijdens de fruitteeltvakbeurs in Houten dit met een John Deere 5GV smalspoortrekker. Zien we u daar?


Vandaag weer een nieuwe Trioliet TU

Vandaag weer een nieuwe Trioliet TU 195 U snijder afgeleverd aan een veehouder in de regio.Deze snijd door zijn uniek hydr.systeem als de beste door vaste kuilen als een broodmes met grove tanden.Bedank voor de gunning en veel werkplezier met deze machine.


Afgelopen week deze Flingk SVV

Afgelopen week deze Flingk SVV stroverdeler afgeleverd aan een geitenhouder in de Betuwe. Voordeel van deze machine is dat er weinig stof vrij komt tijdens het instrooien. Wij wensen de klant veel succes met deze machine!