info@lmbdenotter.nl
0418-642358

Email: info@lmbdenotter.nl
Tel.: 0418-642358

Nieuws

Afgeleverd deze mooie Mustang 306

Afgeleverd deze mooie Mustang 306 shovel met cabine aan een klant in de regio.In een periode dat er veel regen valt en je buiten werk hebt is het zeker fijn om een cabine te hebben vandaar dat deze klant zijn machine met weinig uren om komt ruilen.Veel werkplezier er mee en wie intresse heeft in de inruil bel onze verkopers.


Soms gaat het snel gisteren verkocht

Soms gaat het snel gisteren verkocht en vandaag aan het werk. Deze sweep veegmachine afgeleverd aan een grondverzetbedrijf uit de regio. Bedankt en veel succes met het vegen!


Deze John Deere 6220 hebben we samen

Deze John Deere 6220 hebben we samen met een Kuhn Primor af mogen leveren aan een geitenhouderij. We wensen de klant veel succes met het instrooien van de geitenstal!


Deze week een mooie complete John

Deze week een mooie complete John Deere 6150R afgeleverd aan een loonbedrijf in de regio. Veel werkplezier met deze mooie aanwinst!


Na een zeer geslaagde demo van een

Na een zeer geslaagde demo van een Evers schijveneg met unieke eigenschappen voor optimale grondbewerking heeft ook deze melkveehouder uit de regio voor een Evers gekozen.Bedankt en veel werkplezier ermee.