info@lmbdenotter.nl
0418-642358

Email: info@lmbdenotter.nl
Tel.: 0418-642358

Nieuws

Het duurt nog even voor ze aan de

Het duurt nog even voor ze aan de slag kunnen maar de eerste hooibouwmachines worden weer afgeleverd. Deze Kuhn GA9531 hark mag aan de slag in het land van Maas en Waal. Veel succes met deze nieuwe aanwinst!


Weer een paar klanten in de betuwe

Weer een paar klanten in de betuwe gelukkig gemaakt met de beste instrooibakken die er te koop zijn Flingk Veel instrooiplezier en bedankt voor de gunning.


Deze Fendt 820 hebben we deze week

Deze Fendt 820 hebben we deze week voorzien van een John Deere GPS systeem met een 4240 scherm en ATU. John Deere GPS werkt zoals u ziet ook op andere merken tractoren. We wensen de klant veel werkplezier met dit systeem!


Afgelopen week hebben we een tweetal

Afgelopen week hebben we een tweetal trekkers afgeleverd aan een loonbedrijf in de regio. Een John Deere 6155R en een John Deere 5085M. We wensen de klant veel werkplezier toe met deze tractoren!


Begin deze week hebben we een John

Begin deze week hebben we een John Deere 603R voorlader opgebouwd op een John Deere 6230. Compleet met een aantal aanbouwdelen een handige hulp een melkveebedrijf in het land van Altena. We wensen de klant veel succes met deze nieuwe aanwinst!